Over CP4U

Bij CP4U bestelt u op een gemakkelijke en snelle wijze uw kaartprinters ofwel plastickaart printers, plastic bedrukbare kaarten en accessoires. CP4U is een kleinschalig bedrijf waarbij we daardoor juist snel kunnen schakelen en leveren. CP4U staat voor CardPrinter for U, kaartprinters voor u dus. Wij richten ons op winkeliers en kleinbedrijf.

Expertise

Met CP4U haalt u niet alleen kaartprinters en allerhande accessoires in huis maar ook jarenlange expertise. CP4U is onovertroffen in het uitgeven van klantenpas systemen tot aan hoogwaardige identiteitsbewijzen of smartcards. Het begint met een kundig en passend advies waarna de juiste levering zal plaatsvinden. CP4U adviseert de juiste kaartprinter voor de uitdagingen waar u voor staat bij uw dagelijkse activiteiten. Niets meer en niets minder, u bent tenslotte onze ambassadeur.

Bij CP4U beschikken we over een team van experts met diepgaande kennis van kaartprinters en aanverwante technologieën. We begrijpen de unieke behoeften en uitdagingen van onze klanten en kunnen op maat gemaakte oplossingen bieden die aan hun eisen voldoen.

Herkent u zich in onze doelgroep?

CP4U biedt met de IDP kaartprinters diverse oplossingen voor het printen op o.a. creditcard formaat voor slimme ondernemers zoals de volgende visdetaillisten:

  • bakkers,
  • bloemisten,
  • bonbonnerie winkeliers,
  • kaasspecialisten,
  • marktkraamhouders,
  • patisserieën,
  • slagers,
  • traiteurs,
  • vishandelaren
  • … en vershandelaren die met toonbanken werken

Met jarenlange ervaring bij onze klanten in de bovenstaande doelgroepen hebben we een bewezen staat van dienst opgebouwd in het leveren van hoogwaardige producten en diensten. Onze ervaring stelt ons in staat om oplossingen te bieden die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant, dus ook voor u

Service

Bij CP4U streven we naar uitmuntendheid in klantenservice. We staan ​​altijd klaar om onze klanten te ondersteunen en te begeleiden, of het nu gaat om het kiezen van de juiste printer, het verstrekken van technische ondersteuning of het bieden van training en advies. U kunt rekenen op onze toegewijde service om aan al uw behoeften te voldoen.

Met onze diepgaande kennis van kaartprinters stelt ons in staat om onze klanten te voorzien van deskundig advies en oplossingen op maat. We begrijpen de technische aspecten van kaartprinters en kunnen onze klanten helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen die aansluiten bij hun behoeften en budget.

Kortom, CP4U is de ideale partner voor al uw kaartprinterbehoeften vanwege onze expertise, ervaring, service en kennis van de branche. Wanneer u voor CP4U kiest, kunt u erop vertrouwen dat u hoogwaardige producten en uitstekende ondersteuning ontvangt voor een succesvolle implementatie van uw kaartprinteroplossingen.

 

Voor vragen neemt u uiteraard contact met ons op.